baner

Pronađite gumu

Ponuda

.....
nova-vozila

Nova vozila

www.fordcrnagora.me


Kompanija Pegasus je generalni zastupnik Ford putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila, još od 2008.godine. Prvi tranzitni centar na Balkanu otvoren je upravo u našoj firmi.

Pneumatici

Kupovina guma je moguća direktno u našem servisu kao i putem sajta. Svi kupci dobijaju gratis montažu pneumatika i balansiranje istih uz prethodno zakazani termin. Pri kupovini preko sajta, moguće je platiti karticom ili pouzećem. Dostava je besplatna na teritoriji Crne Gore. Rok za isporuku iznosi 2 radna dana.

pneumatici
cetvorotockasi

Četvorotočkaši

Pegasus centar je ovlašćeni zastupnik i distributer brendova TGB i Linhai.

Ponudom četvorotočkaša ohrabrujemo avanturistički duh i potpuno drugačiji doživljaj prirode.

Oprema

Pored ponude četvorotočkaša, u našem asortimanu možete naći i široku ponudu prateće opreme i komponenti. / širok spektar prateće opreme i komponenti.

oprema
registracija

Registracija

Nudimo registraciju putničkih automobila kao i lakih komercijalnih vozila, tj. teretnih vozila do 3.5 tone nosivosti. Usluga podizanja saobraćajne dozvole je besplatna. Sa velikim brojem firmi imamo potpisane ugovore za registraciju vozila na odloženo plaćanje.

Motorna ulja

Mobil 1


Vodeća marka sintetičkog ulja na svijetu koje pruža najnapredniju zaštitu motora već 36 godina.


Adeco


Motorna i industrijska ulja i specijalne tečnosti za motorna vozila, mehanizaciju i industriju. Recepture za proizvode najnovije generacije dostupne su kupcima zahvaljujući saradnji Adeco doo sa najkvalitetnijim dobavljačima poput BASF, Clariant i Lubrizo.


"Koje ulje za Vaš automobil?"

motorna-ulja
odrzavanje-vozila

Održavanje vozila

Naš servis se sastoji od devet mehaničarskih boksova, najsavremenijom komorom za lakiranje, salom za limarske radove, tri vulkanizerske stanice, reglaža, kao i dva boksa za pranje vozila. Pegasus centar pruža sve usluge koje trebaju vašem automobilu.